Plumb: Nouă clase de salarizare suprapuse după creşterea salariului minim; remediem până în octombrie

Postat la 10 iulie 2014 32 afişări

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi, la Braşov, că nouă clase diferite de salarizare au ajuns să se suprapună după majorarea salariului minim pe economie, însă aceste probleme vor fi soluţionate până la 1 octombrie, fiind deja constituit un grup de lucru cu experţi din trei ministere.

Plumb: Nouă clase de salarizare suprapuse după creşterea salariului minim; remediem până în octombrie

 Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, a precizat că problemele apărute în sistemul de salarizare a bugetarilor, după ce salariul minim pe economie a fost majorat, vor fi remediate până la începutul lunii octombrie, "astfel încât să se poată asigura o normalitate în sistemul de salarizare", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Muncii a precizat, într-o conferinţă de presă, că în cursul zilei de joi s-a format un grup de lucru cu experţi din Ministerul Muncii, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice care să soluţioneze problemele apărute în sistemul de salarizare al bugetarilor ca urmare a creşterii salariului minim pe economie, respectiv să modifice coeficientul de ierarhizare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/plumb-noua-clase-de-salarizare-suprapuse-dupa-cresterea-salariului-minim-remediem-pana-in-octombrie-12924979
12924979
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.