Băsescu spune că s-a gândit la demisie în urma arestării fratelui său: "Am discutat această variantă cu unele instituţii ale statului"

Postat la 10 iulie 2014 44 afişări

Preşedintele Băsescu a declarat, joi, că a avut şi varianta demisiei, în contextul scandalului în care e implicat fratele său, şi că a discutat şi cu unele instituţii ale statului, precizând că o demisie, deşi ar fi fost cel mai uşor lucru, nu ar fi dat nicio şansă candidatului dreptei.

Băsescu spune că s-a gândit la demisie în urma arestării fratelui său: "Am discutat această variantă cu unele instituţii ale statului"

 ”Am avut şi această variantă în analiză şi nu vă ascund că am discutat-o şi cu unele instituţii ale statului”, a spus Băsescu, întrebat dacă s-a gândit la varianta demisiei după arestarea fratelui său, Mircea Băsescu.

El a precizat, la Adevărul Live, că a făcut analiza situaţiei politice actuale, iar ”efectul demisiei preşedintelui, în situaţia actuală, nu ar fi dat nicio şansă candidatului opoziţiei la alegerile prezidenţiale”.

Potrivit lui Traian Băsescu, dreapta nu era şi nici nu este acum pregătită să intre în cursa prezidenţială.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-spune-ca-s-a-gandit-la-demisie-in-urma-arestarii-fratelui-sau-am-discutat-aceasta-varianta-cu-unele-institutii-ale-statului-12922255
12922255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.