Pleşu, despre eventuala numire a lui Ştirbu la Cultură: "Un Gigel în plus nu mai contează"

Postat la 13 decembrie 2013 41 afişări

Filosoful Andrei Pleşu a fost întrebat vineri ce părere are despre eventuala numire a lui Gigel Ştirbu la Ministerul Culturii, el declarând că nu îl cunoaşte, nu a auzit niciodată de acesta şi că "un Gigel în plus nu mai contează".

Pleşu, despre eventuala numire a lui Ştirbu la Cultură: "Un Gigel în plus nu mai contează"

 "Nu am auzit niciodată de domnul ăsta, ori la Cultură îmi imaginez că ar trebui să apară totuşi şi personaje care au un anumit curriculum în domeniu", a spus Pleşu.

El a menţionat că nu ştie cine este Gigel Ştirbu.

"Cum îl cheamă?", s-a interesat Pleşu.

După ce jurnaliştii i-au spus că numele acestuia este Gigel-Sorinel Ştirbu, Pleşu a spus: "După mine, Gigel e foarte potrivit pentru o funcţie care cere anvergură europeană. La noi e plin de Gigei în toate posturile şi în toate instituţiile. Un Gigel în plus nu mai contează".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/plesu-despre-eventuala-numire-a-lui-stirbu-la-cultura-un-gigel-in-plus-nu-mai-conteaza-11765104
11765104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.