Plăţile online în rate prin CardAvantaj, procesate de Netopia mobilPay

Autor: Anca Barbulescu Postat la 20 mai 2013 133 afişări

Procesatorul de plăţi online prin card şi furnizorul de plăţi cu telefonul mobik Netopia mobilPay a anunţat că va procesa plăţi online în rate prin CardAvantaj, ca urmare a unui parteneriat alături de Credit Europe Bank.

Plăţile online în rate prin CardAvantaj, procesate de Netopia mobilPay

Partenerii mobilPay vor avea posibilitatea de a oferi clienţilor şi sistemul atractiv de cumpărături în rate prin CardAvantaj. Pe de altă parte, magazinele online partenere CardAvantaj vor putea opta pentru soluţia completă de procesare mobilPay.

“Soluţia de plată în rate pe care o lansăm împreună cu Credit Europe Bank se bucură de o cerere mare în piaţă. De aceea, am ales să venim cu această alternativă de plată prin CardAvantaj, care va impulsiona vânzările partenerilor noştri prin oferirea unui avantaj clienţilor lor şi care, totodată, ne conferă statutul de procesator complet de plăţi”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

Până la finalul anului, reprezentantul companiei mizează pe înregistrarea în platforma mobilPay a 50 de comercianţi care vor procesa plăţi online în rate prin CardAvantaj.

“Dorim să oferim soluţii de plată cât mai uşor de utilizat pentru clienţii nostri şi, în egală măsură, beneficii cât mai semnificative partenerilor noştri. Adoptarea sistemului online de plată în rate de către comercianţi are un efect pozitiv asupra profitabilităţii şi diminuează efectul sezonalităţii asupra vânzărilor, activitatea de promovare asociată fiind, de asemenea, una susţinută”, a spus Engin Alaybayoglu, chief retail officer, Credit Europe Bank.

Procesatorul de plăţi PayU oferă de asemenea de mai multă vreme magazinelor online cu care colaborează posibilitatea de a include în lista metodelor de plată carduri cu rate emise de Credit Europe Bank (CardAvantaj), de BRD (prin BRD Finance) şi de Banca Transilvania (carduri Star BT). Vor urma parteneriate şi cu alte bănci.

Plăţile prin carduri BRD Finance, de pildă, sunt posibile prin PayU încă de la jumătatea anului 2012. În prezent, peste 100 de comercianţi online permit plăţi cu carduri cu rate procesate prin PayU, iar până la finalul anului comapnia estimează că cifra va urca la 300.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/platile-online-in-rate-prin-cardavantaj-procesate-de-netopia-mobilpay-10888817
10888817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.