Platforma de mesaje Signal anunţă că şi-a rezolvat problemele tehnice

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 ianuarie 2021 49 afişări

Platforma de mesaje Signal anunţă că şi-a rezolvat problemele tehnice

Platforma de mesaje Signal anunţă că a reuşit să îşi rezolve problemele tehnice cu care s-a confruntat vineri, după ce milioane de noi utilizatori au descărcat aplicaţia.

Signal a anunţat că şi-a revenit la o zi după ce aplicaţia s-a confruntat cu dificultăţi tehnice, deoarece aplicaţia a fost foarte solicitată, în condiţiile în care aplicaţia rivală - WhatsApp - anunţase o schimbare controversată în ceea ce priveşte confidenţialitatea, conform Reuters.

Signal a înregistrat o creştere a numărului de descărcări ca urmare a unei modificări a condiţiilor de confidenţialitate WhatsApp, care a impus utilizatorilor WhatsApp să îşi partajeze datele atât cu Facebook Inc, cât şi cu Instagram.

Utilizatorii Signal ar putea observa erori în unele chat-uri ca efect secundar al întreruperii, dar vor fi rezolvate în următoarea actualizare a aplicaţiei, a arătat compania.

Eroarea nu afectează securitatea chat-ului, a adăugat compania.

Între timp, WhatsApp a prelungit data până la care pot fi acceptaţi termenii actualizaţi până pe 15 mai, pentru clarificarea informaţiilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
signal,
funcţionare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.