Plângerea împotriva lui Dan Diaconescu, depusă la Parchetul instanţei supreme

Postat la 03 octombrie 2012 53 afişări

Procurorul Ramona Bulcu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), a declarat, pentru MEDIAFAX, că plângerea împotriva lui Dan Diaconescu a fost depusă, urmând a fi examinată şi a se stabili competenţa în raport de obiectul ei şi valoarea prejudiciului.

Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) a anunţat că va sesiza miercuri Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu, patronul OTV, a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim. Un reprezentant al OPSPI a venit la Parchetul instanţei supreme, miercuri, în jurul orei 15.30 pentru a depune sesizarea. Acesta a văzut că programul de lucru pentru relaţia cu publicul şi pentru depunerea sesizărilor s-a încheiat la ora 15.00, moment în care a plecat, fără să facă declaraţii jurnaliştilor aflaţi la sediul PICCJ.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dan diaconescu,
oltchim,
plangere,
prejudiciu
/actualitate/plangerea-impotriva-lui-dan-diaconescu-depusa-la-parchetul-instantei-supreme-10156219
10156219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.