Pivniceru informează Parlamentul că va relua desemnarea candidaţilor la funcţiile de procurori

Postat la 25 februarie 2013 15 afişări

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, precizează, într-o scrisoare adresată, pe 20 februarie, Parlamentului, angajamentele Guvernului în urma raportului MCV, arătând că va relua, în cel mai scurt timp, procedura de desemnare a candidaţilor pentru procurorii şefi cu o bază de selecţie cât mai mare.

În scrisoarea discutată, luni, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor şi transmisă în 20 februarie Parlamentului se arată că Guvernul a analizat recomandările CE incluse în raportul MCV referitor la procedura de selecţie a candidaţilor pentru aceste două funcţii şi a constatat că nu sunt criticate legalitatea, corectitudinea sau transparenţa procedurii derulate în toamna anului trecut, singurul element negativ fiind numărul redus de candidaţi înscrişi în competiţie.

"În acest context, vom relua procedura de selecţie în cel mai scurt timp şi vom efectua toate demersurile necesare pentru a asigura o bază de selecţie cât mai largă posibil", a menţionat Pivniceru în scrisoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pivniceru,
Parlament,
candidaţi,
funcţie
/actualitate/pivniceru-informeaza-parlamentul-ca-va-relua-desemnarea-candidatilor-la-functiile-de-procurori-10599357
10599357
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.