Piteşti: O a cincea reclamaţie privind dispariţia de bani dintr-o cutie de valori de la BCR

Postat la 29 octombrie 2013 45 afişări

Un bărbat a reclamat Poliţiei, marţi, dispariţia a 200.000 de euro dintr-o cutie de valori de la sucursala BCR din centrul Piteştiului, acesta fiind al cincilea caz înregistrat la această unitate bancară, cea mai mare sumă care ar fi dispărut fiind de 400.000 de euro.

Piteşti: O a cincea reclamaţie privind dispariţia de bani dintr-o cutie de valori de la BCR

 Bărbatul a spus că avea depuşi 200.000 de euro într-o cutie de valori la sucursala BCRArgeş şi că, auzind de problemele apărute în ultimele zile, a decis să verifice dacă mai are banii.

El a constat că banii lipsesc, motiv pentru care s-a adresat Poliţiei.

"Avem patru plângeri, la al cincilea caz am fost solicitaţi prin 112 şi urmează să se depună şi plângere. Probabil că foarte mulţi depunători au văzut situaţia şi vor verifica şi azi (marţi - n.r.) dacă mai au banii. Avem un cerc de suspecţi în aceste cazuri. O să vedem despre ce e vorba", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pitesti-o-a-cincea-reclamatie-privind-disparitia-de-bani-dintr-o-cutie-de-valori-de-la-bcr-11580858
11580858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.