Pilotul de raliu Ken Block a murit într-un accident de snowmobil la vârsta de 55 de ani

Postat la 04 ianuarie 2023 438 afişări

Pilotul de raliu Ken Block a murit într-un accident de snowmobil la vârsta de 55 de ani

Fosta vedetă Top Gear, Ken Block, a murit la vârsta de 55 de ani, în urma unui accident cu snowmobilul.

Biroul şerifului a declarat că, Ken cobora o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat şi a aterizat peste el.

Acesta a fost declarat decedat la faţa locului din cauza rănilor suferite în accident.

Fosta vedetă Top Gear, Ken Block, a murit la vârsta de 55 de ani, în urma unui accident cu snowmobilul. Echipa lui Block, Honnigan Racing Division, a împărtăşit vestea morţii sale spunând că „ne va lipsi incredibil de mult”.

„Cu mare regret putem confirma că Ken Block a murit astăzi într-un accident de snowmobile”, se arată într-o declaraţie postată pe Instagram. „Ken a fost un vizionar, un pionier şi o idol. Şi, cel mai important, un tată şi un soţ. Ne va fi incredibil de dor de el. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în acest moment, în timp ce suferă.”

Biroul şerifului din comitatul Wasatch, care a răspuns la faţa locului, a emis, de asemenea, o declaraţie la scurt timp după aceea. Biroul şerifului a declarat că, Ken cobora o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat şi a aterizat peste el, scrie The Mirror.

„Pe 2 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, Centrul 911 din Wasatch County a primit un apel care raporta un accident cu snowmobilul în zona Mill Hollow”, se arată în comunicat. „Search and Rescue, împreună cu forţele de ordine de la biroul şerifului din comitatul Wasatch, Utah State Parks şi US Forest Service au răspuns. Şoferul, Kenneth Block, un bărbat în vârstă de 55 de ani din Park City, Utah, cobora cu snowmobilul pe o pantă abruptă când snowmobilul s-a răsturnat, aterizând peste el. A fost declarat decedat la faţa locului din cauza rănilor suferite în accident. Block mergea cu un grup, dar era singur când s-a produs accidentul. Biroul medicului legist de stat va stabili cauza oficială a decesului. Suntem întristaţi să aflăm de pierderea lui Kenneth şi inimile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi atât de profund afectaţi. Le mulţumim tuturor primilor noştri respondenţi pentru serviciile lor continue.”

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
deces,
pilot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.