Piedone susţine că fostul primar al Sectorului 5 a făcut denunţul în urma căruia a fost dus la DNA

Autor: Petru Mazilu Postat la 29 aprilie 2022 53 afişări

Piedone susţine că fostul primar al Sectorului 5 a făcut denunţul în urma căruia a fost dus la DNA

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 din Bucureşti, susţine că fostul edil şef al sectorului, actualul deputat PSD, Daniel Florea, este cel care a făcut denunţul în urma căruia a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost reţinut vineri dimineaţă de procurorii DNA pe aeroportul Otopeni. El a fost dus la sediul DNA.

La ieşirea din clădire, Piedone a dezvăluit faptul că are calitatea de suspect deoarece la „preluarea mandatului său, la nici trei luni de zile, nu a pus în aplicare o hotărâre a Consiliului Local.”

În plus, primarul a spus că fostul primar al Sectorului 5, Daniel Florea, este cel care a făcut denunţul în urma căruia a fost deschis dosarul de abuz în serviciu.

„Nu am dat declaraţie, denunţătorul este fostul primar, se pare că s-a denunţat singur, probabul că a fost deranjat că am scos nereguli... Nu sunt singurele denunţuri... Într-o furie, citez: mi s-a luat costiţa din fasole”, a precizat Cristian Popescu Piedone.

Numele primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, apare într-un dosar de abuz în serviciu. Ancheta vizează posibile nereguli legate de un contract cu societatea de salubrizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piedone,
dna,
denunţ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.