PIAŢA IMOBILIARĂ - Programul PRIMA CASĂ a ajutat şi în 2013 dezvoltatorii de locuinţe: "Continuarea sa în 2014 este vitală"

Postat la 30 decembrie 2013 106 afişări

Vânzările de locuinţe noi au consemnat o evoluţie bună în 2013, programul "Prima Casă" rămânând motorul principal al sectorului rezidenţial, iar în 2014 piaţa va depinde în continuare de politica de creditare a băncilor şi, în special, de măsurile de susţinere guvernamentale.

PIAŢA IMOBILIARĂ - Programul PRIMA CASĂ a ajutat şi în 2013 dezvoltatorii de locuinţe: "Continuarea sa în 2014 este vitală"

"Nu mai putem vorbi de criză, ci de o reaşezare a pieţei - dezvoltările imobiliare s-au reluat, în privinţa creditării, există variante multiple la care clienţii pot apela, preţurile la locuinţe nu au mai scăzut accentuat, ci mai degrabă s-au ajustat, iar numărul tranzacţiilor imobiliare este în creştere comparativ cu 2012 (...) Putem spune că ne îndreptăm spre o maturizare a pieţei", a declarat pentru MEDIAFAX, Alina Necula, head of marketing & sales în cadrul dezvoltatorului imobiliar Adama.

Necula menţionează că în 2013 a existat o pondere crescută de clienţi care au achiziţionat apartamente în baza economiilor din ultimii ani la care au mai adăugat, în unele cazuri, un împrumut de la bancă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piata-imobiliara-programul-prima-casa-a-ajutat-si-in-2013-dezvoltatorii-de-locuinte-continuarea-sa-in-2014-este-vitala-11833645
11833645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.