Piaţa criptomonedelor se prăbuşeşte? Bitcoin a scăzut sub pragul de 6.000 de dolari şi a ajuns la 5.909 dolari vineri dimineaţă

Autor: Ştefan Stan Postat la 29 iunie 2018 7482 afişări

Piaţa criptomonedelor se prăbuşeşte? Bitcoin a scăzut sub pragul de 6.000 de dolari şi a ajuns la 5.909 dolari vineri dimineaţă

Piaţa criptomonedelor s-a prăbuşit din nou, cotaţia Bitcoin ajungând vineri sub pragul de 6.000 de dolari, la 5.909 dolari, ceea ce înseamnă o scădere de peste 50% în acest an. Etherum a scăzut cu peste 3,7%, iar Ripple a scăzut cu peste 4,7%.

Peste 80% din cele 1.586 de monede digitale de pe site-ul Finder.com, urmărite într-un sondaj săptămânal, au scăzut din valoare în ultimele şapte zile, sondajul constatând o scădere în medie cu 19%, relatează Bloomberg.

Volumul tranzacţiilor a scăzut, de asemenea, cu 6% faţă de săptămâna precedentă, arată datele Finder.com, iar Bitcoin, Tether, Ethereum, EOS şi Bitcoin Cash au fost primele cinci monede virtuale tranzacţionate. Volumul a fost la jumătate din cât a însemnat la sfârşitul lunii aprilie, când Finder.com a început analiza săptămânală a monedelor virtuale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.