Philips are un nou director în România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 28 februarie 2013 164 afişări

Robin van Rozen a fost numit în poziţia de director general al filialei din România a grupului olandez Philips, înlocuindu-l pe Gorjan Lalchevski, care a plecat din companie.

"Din poziţia de Country Manager Philips România şi Commercial Leader South East Europe pentru Philips Consumer Lifestyle, Robin van Rozen va coordona sectorul Consumer Lifestyle, care include produsele electrocasnice şi espressoarele automate Saeco, produsele de îngrijire personală şi pentru îngrijirea mamei şi copilului AVENT, produse audio-video şi accesorii", se arată într-un comunicat al companiei.

Olandezul Robin van Rozen are o experienţă de 10 ani în compania Philips, în poziţii de conducere în departamentele de marketing şi vânzari, din Amsterdam şi Londra. Din 2010 a coordonat activităţile de marketing derulate în cele 17 ţări ale Europei Centrale şi de Est de producătorul de electrocasnice şi produse IT.

În România, Philips are activităţi în trei domenii - produse pentru domeniul sănătăţii, soluţii de iluminat şi sectorul produselor Consumer Lifestyle. Bilanţul pe 2011 indică pentru Philips România SRL afaceri de 240,3 milioane lei şi pierderi de 9,6 milioane lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Philips,
director,
România,
Philips
/actualitate/philips-are-un-nou-director-in-romania-10615874
10615874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.