Phenianul este pregatit pentru noi tiruri, iar Seulul isi consolideaza armata in insule

Postat la 26 noiembrie 2010 6 afişări

Coreea de Sud isi va consolida fortele armate in cinci insule din Marea Galbena, situate in apropiere de Coreea de Nord, dupa ce aceasta regiune a fost bombardata marti de regimul de la Phenian, care s-a declarat pregatit sa loveasca din nou.

Guvernul "a hotarat o crestere neta a fortelor armate, inclusiv a trupelor terestre, pe cele cinci insule din Marea Galbena", in nord-vestul Coreei de Sud, a declarat Hong Sang-Pyo, un oficial de rang inalt din cadrul presedintiei sud-coreene.Acest anunt a fost facut la cateva ore dupa ce Coreea de Nord s-a declarat pregatita sa loveasca din nou Coreea de Sud, acuzand inca o data statul vecin ca a deschis ostilitatile.Regimul stalinist din Republica Populara Democratica a Coreei (RPDC), numele oficial al Coreei de Nord, a declarat ca a raspuns unui exercitiu militar organizat de Coreea de Sud in zona contestata din Marea Galbena.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Phenianul,
razboi,
Seul
/actualitate/phenianul-este-pregatit-pentru-noi-tiruri-iar-seulul-isi-consolideaza-armata-in-insule-7751828
7751828
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.