"Phantom Eye" e gata de zbor. Avionul pe bază de hidrogen poate sta în aer patru zile

Postat la 31 octombrie 2011 37 afişări

Boeing va testa în câteva zile avionul fără pilot care funcţionează pe bază de hidrogen şi care poate sta în aer patru zile şi ajunge până 20.000 de metri înălţime, scrie Daily Mail. "Phantom Eye" este dezvoltat de departamentul care se ocupă de proiectele secrete ale companiei, Phantom Works.

Primul zbor al avionului cu hidrogen va dura între patru şi opt ore. "Phantom Eye" va decola de la baza aeriană Edwards Air Force Base. Avionul este făcut special pentru misiunile de recunoaştere şi supraveghere. "Phantom Eye" are două motoare, cu patru cilindri care produc câte 150 de cai putere fiecare. Aripile măsoară 46 de metri, iar avionul poate transporta o greutate de până la 200 de kilograme.

"Phantom Eye este primul avion de acest fel şi va deschide o nouă piaţă a comunicării şi colectării de date. Transformăm o idee în realitate, avioanele pe care le dezvoltăm arată cât de repede se poate avansa prin efort şi cât de departe se poate ajunge prin inteligenţă şi tehnologia de supraveghere şi recunoaştere.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
"Phantom Eye",
avion,
hidrogen
/actualitate/phantom-eye-e-gata-de-zbor-avionul-pe-baza-de-hidrogen-poate-sta-in-aer-patru-zile-8921672
8921672
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.