Petrom scoate primele pachete de energie pe termen lung pe bursă într-o ofertă de 25 de milioane de euro

Postat la 05 decembrie 2012 15 afişări

Petrom, cea mai mare companie din România, face primii paşi pe platforma contractelor bilaterale găzduită de bursa de energie OPCOM şi scoate la vânzare zece pachete de electricitate cu o valoarea de circa 25 de milioane de euro.

Compania deja a intrat în liga celor mai mari producători de energie din România după ce în vara acestui an a pus în funcţiune centrala de 860 de MW, mai mare decât un reactor al centralei de la Cernavodă, la Brazi după o investiţie de 530 de milioane de euro. Prin această centralăPetrom a ajuns la o cotă de 8-9% în producţia de energie a României.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
petrom,
pachete,
oferta publica,
bursa
/actualitate/petrom-scoate-primele-pachete-de-energie-pe-termen-lung-pe-bursa-intr-o-oferta-de-25-de-milioane-de-euro-10370601
10370601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.