Petrecerile cu mult zgomot după ora 22.00, numai cu acordul scris al vecinilor

Postat la 09 noiembrie 2011 16 afişări

Membrii Comisiei juridice a Senatului au avizat marţi, în unanimitate, o propunere legislativă care prevede că petrecerile private care presupun depăşirea limitelor de zgomot admise după ora 22.00 se pot face numai cu acordul scris al vecinilor.

Senatorii din Comisia juridică au adoptat un raport de admitere la o propunere legislativă iniţiată de un grup de senatori PSD, care va fi dezbătută de Senat în calitate de primă Cameră sesizată. Potrivit proiectului, în localurile publice situate în imobile cu destinaţie de locuinţă sau în imediata vecinătate a acestora, precum şi pe terasele în aer liber, programul muzical poate fi difuzat între orele 9.00 şi 22.00. Aceste programe muzicale pot însă depăşi ora 22.00 doar dacă au fost efectuate lucrări de fonoizolaţie, care reduc zgomotul şi dacă vecinii îşi dau acordul scris în acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vecini,
petrecere,
zgomot,
acord
/actualitate/petrecerile-cu-mult-zgomot-dupa-ora-22-00-numai-cu-acordul-scris-al-vecinilor-8955174
8955174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.