Petre Roman: Nicolaescu, un om care a riscat la Revoluţie şi a cărui creaţie ne va rămâne pentru eternitate

Postat la 03 ianuarie 2013 14 afişări

Fostul prim-ministru Petre Roman a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că Sergiu Nicolaescu este un om care a riscat la Revoluţie, punând talentul şi idealul său artistic în slujba tuturor românilor, şi a cărui creaţie va rămâne pentru eternitate.

"L-am cunoscut pe Sergiu Nicolaescu atât înainte cât şi după Revoluţie şi m-am simţit foarte aproape de omul acesta. Ne rămân pentru eternitate, pot spune, creaţia sa, rolurile sale, măiestria sa regizorală, toată filmografia sa de dinainte şi de după Revoluţie. Îmi pare foarte rău de dispariţia lui, dar ne rămâne minunata lui creaţie", a spus Petre Roman. El a spus că Sergiu Nicolaescu a riscat la Revoluţie, apreciind că nu au fost mulţi cei care au riscat asemenea lui, după care s-a angajat în politică în virtutea unui sentiment patriotic care îl călăuzea.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sergiu nicolaescu,
deces,
pierdere,
arta
/actualitate/petre-roman-nicolaescu-un-om-care-a-riscat-la-revolutie-si-a-carui-creatie-ne-va-ramane-pentru-eternitate-10424776
10424776
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.