Petre Daea: În primul minut al zilei de 16 octombrie, subvenţiile vor pleca spre fermieri

Postat la 08 octombrie 2018 129 afişări

În primul minut al zilei de 16 octombrie va începe plata avansului din subvenţii atât în sectorul vegetal cât şi în cel agricol, un număr de 866.000 de fermieri depunând cererile unice de plată pentru subvenţii, a declarat luni ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Petre Daea: În primul minut al zilei de 16 octombrie, subvenţiile vor pleca spre fermieri

„Pe data de 16 minutul 1, în prezenţa conducerii Ministerului Agriculturii în cadrul APIA vom da drumul la subvenţii. Ce a făcut aceast lucru? Şi ce face? Descătuşează zootehnia, pentru că perioada de retenţie de 100 de zile la ovine şi de 6 luni la taurine se procesa în anul următor, fundamental greşit şi păgubos”, a declarat ministrul Petre Daea la conferinţa ogranizată de Ziarul Financiar - Agroagricultura Sol fertil pentru creşterea economică a României.

De asemenea, oficialul ministerului Agriculturii a mai precizat că până la data de 15 mai 866.000 de fermieri au depus cererea unică pentru subvenţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
subventii,
fermieri,
plecare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.