Petre Daea, dezamăgit pe holurile Parlamentului pentru că a fost lăsat pe dinafară de Guvern. Reacţia lui Marcel Ciolacu

Postat la 15 iunie 2023 853 afişări

Petre Daea, dezamăgit pe holurile Parlamentului pentru că a fost lăsat pe dinafară de Guvern. Reacţia lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu şi-a luat la revedere şi l-a îmbrăţişat pe holurile Parlamentului pe Petre Daea, înainte de şedinţa de învestire a Guvernului.

Petre Daea a fost sărit din funcţia de ministru al Agriculturii, social-democraţii alegând să-l pună în funcţie pe Florin Barbu, fost inspector, şef de serviciu şi director în Primăria Slatina.

Executivul Ciolacu a trecut de vot cu 290 de voturi „pentru” şi 95 de voturi „împotrivă”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a fost surprins joi, 15 iunie, la Parlament, în timp ce îl îmbrăţişa pe fostul ministru al Agriculturii Petre Daea. Fostul ministru nu a mai prins un fotoliu de ministru şi a fost înlocuit.

Petre Daea a fost sărit din funcţia de ministru al Agriculturii, social-democraţii alegând să-l pună în funcţie pe Florin Barbu, fost inspector, şef de serviciu şi director în Primăria Slatina. Acesta este şi deputat PSD.

Joi dimineaţă, înainte de votul de învestitură pentru guvernul Ciolacu, Petre Daea este surprins într-o fotografie în timp ce este îmbrăţişat de către preşedintele de partid.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezamagire,
guvern,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.