Petre Daea, cel mai mediatizat ministru la TV în iulie. În top 3 sunt numai social-democraţi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 23 august 2022 23 afişări

Petre Daea este cel mai mediatizat ministru la televiziune în perioada 1 iulie– 31 iulie 2022, potrivit unui studiu. În top 3 sunt numai social-democraţi, ministrul Agriculturii fiind urmat de cei de la Sănătate şi Finanţe, Alexandru Rafila şi Adrian Câciu. Sorin Cîmpeanu (PNL) este pe locul cinci.

Petre Daea, cel mai mediatizat ministru la TV în iulie. În top 3 sunt numai social-democraţi

Membrii Cabinetului Nicolae Ciucă au înregistrat în perioada 1-31 iulie 2022 un număr total de 6.203 menţionări pe posturile TV monitorizate de mediaTRUST. Dintre aceştia, miniştrii PSD înregistreză 3.384 de menţiuni la posturile TV monitorizate de mediaTRUST, în perioada 1-31 iulie 2022, cei PNL sunt citati în 1.665 materiale iar UDMR înregistrează 1.154 de menţiuni. Numărul total de menţionări se referă la ştirile, interviurile, declaraţiile şi activitatea miniştrilor cu portofoliu.

Petre Daea, ministrul agriculturii, este cel mai mediatizat ministru PSD la TV, în perioada monitorizată, 1-31 iulie 2022, înregistrând 1.236 de menţionări la posturile TV. Materialele în care acesta a fost menţionat au avut ca subiect guvernul Ciucă, precum şi activitatea în calitate de nou ministru al Agriculturii.

Alexandru Rafila, ministrul PSD, înregistrează 694 menţiun, situându-se astfel pe ce-a dea doua poziţie în studiul prezentat.

Locul 3 este ocupat de Adrian Câciu, ministrul de Finanţe din partea PSD, cu 620 materiale pe TV.

Pe următoarea poziţie ca număr de menţionări pe TV se situează Barna Tanczos, ministrul mediului, apelor şi pădurilor din partea UDMR, citat în 560 materiale

Locul 5 în topul miniştrilor la TV şi al celor mai active surse este ocupat de ministrul educaţiei din partea PNL, Sorin Mihai Cîmpeanu. Materialele în care acesta a fost menţionat au avut ca subiect guvernul Ciucă, precum şi activitatea în calitate de ministru al Educaţiei. Acesta este citat în 431 de materiale pe TV.

În realizarea studiului s-au luat în calcul doar miniştrii cu portofoliu. Analiza include toate ştirile, emisiunile şi transmisiile live ale unor conferinţe de presă, în care sunt menţionaţi sau sunt prezenţi miniştrii din studiu, difuzate de posturile TV monitorizate de mediaTrust.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
daea,
câciu,
rafila

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.