Peste o sută de salariaţi de la Oltchim protestează, nemulţumiţi de disponibilizările anunţate

Postat la 15 mai 2013 14 afişări

Peste o sută de salariaţi de la Oltchim Râmnicu Vâlcea protestează miercuri dimineaţă, nemulţumiţi de disponibilizările anunţate şi de valoarea plăţilor compensatorii acordate la trimiterea în şomaj.

Peste o sută de salariaţi de la Oltchim protestează, nemulţumiţi de disponibilizările anunţate

 Oamenii s-au adunat în faţa pavilionului administrativ al combinatului, unde scandează lozinci antiguvernamentale şi împotriva administratorului judiciar al Oltchim.

Protestatarii cer ca listele de disponibilizări să fie refăcute, iar procesul de concediere colectivă să fie realizat în condiţiile legii.

Potrivit preşedintelui Sindicatului Liber Oltchim, Mihai Diculoiu, angajaţii combinatului consideră că au fost minţiţi cu privire la drepturile salariale care se acordă în cazul concedierilor colective.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-o-suta-de-salariati-de-la-oltchim-protesteaza-nemultumiti-de-disponibilizarile-anuntate-10878825
10878825
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.