Peste 800 de zboruri au avut întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Autor: Laura Buciu Postat la 04 august 2022 33 afişări

Peste 800 de zboruri au avut întârzieri pe Aeroportul Otopeni

Peste 800 de zboruri au avut întârzieri mai mari de 30 de minute la aterizare sau la decolare, în ultima săptămână, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti.

Potrivit Companeii Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), în perioada 28 iulie – 3 august 2022, pe Aeroportul „Henri Coandă”, un număr de 816 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute.

Au fost afectate de întârzieri 48 de zboruri în plus faţă de săptămâna anterioară.

Numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (235 de zboruri), Tarom (136 de zboruri), Blue Air (133 de zboruri) şi Ryan Air (114).

În acelaşi interval de referinţă, un număr de 23 de zboruri au fost anulate de către alte companii aeriene.

În intervalul 28 iulie – 3 august, pe AIHCB au fost operate 2.351de zboruri (2147 regulate şi 95 neregulate).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
zbor,
aeroport

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.