Peste 466 de milioane de lei vor fi plătite în avans furnizorilor de energie termică, de către PMB

Postat la 31 octombrie 2017 34 afişări

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat cu unanimitate de voturi, în şedinţa de marţi, plata în avans a sumei de 466 de milioane de lei către furnizorii de energie termică, astfel încât bucureştenii să nu rămână fără căldură şi apă caldă.

Peste 466 de milioane de lei vor fi plătite în avans furnizorilor de energie termică, de către PMB

„Prin aceste plăţi îi asigurăm pe bucureşteni că nu se mai pune absolut deloc problema nefurnizării de căldură în această iarnă. (...)Vom plăti în avans gazele, vom încheia patru convenţii cu producătorii de gaze. Avem acoperit inclusiv luna ianuarie, iar în şedinţa următoare vom aloca sumele şi pentru februarie şi martie”, a declarat, în cadrul şedinţei de CGMB, primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.