Peste 450 de gărzi ale reginei britanice, condamnate pentru infracţiuni în ultimii patru ani

Postat la 19 august 2011 15 afişări

Peste 450 de soldaţi antrenaţi pentru a asigura paza reginei Marii Britanii au fost condamnaţi pentru infracţiuni care merg de la furt şi tentativă de viol până la posesie de droguri şi dezertare, relatează Daily Mirror.

În total, 465 de membri ai trupelor din Household Division au comis în ultimii patru ani un total de 685 de infracţiuni, iar 102 au fost încarceraţi în închisori civile sau militare, potrivit informaţiilor date publicităţii de Ministerul britanic al Apărării. Între cei 465 de condamnaţi se află şi camarazi ai prinţului Harry din Regimentul Blues and Royals, mai precizează publicaţia. Astfel, au fost comise 337 de atacuri violente, inclusiv cu intenţie, 52 de furturi sau fraude, 56 de infracţiuni legate de consumul de alcool şi droguri, 54 de distrugeri şi 117 infracţiuni la regimul rutier. Household Division este alcătuită din şapte regimente, iar sarcinile lor includ paza Palatului Buckingham şi a Guvernului. Datele mai arată că 81 de militari au fost condamnaţi la închisoare pentru dezertare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
garzi,
regina,
infractiuni,
condamnari
/actualitate/peste-450-de-garzi-ale-reginei-britanice-condamnate-pentru-infractiuni-in-ultimii-patru-ani-8631574
8631574
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.