Peste 40 de miliarde de aplicaţii descarcate pana acum din App Store

Autor: Anca Barbulescu Postat la 07 ianuarie 2013 21 afişări

Magazinul de aplicaţii pentru iPhone sau iPad al Apple a depaşit pragul de 40 de miliarde de aplicaţii descarcate în total până în prezent şi de 7 miliarde de dolari cheltuiţi pentru aplicaţiile oferite contra cost în App Store.

Aplicaţiile din magazinul App Store al Apple au fost descărcate de 40 de miliarde de ori de la lansare şi până în prezent. Aproape 20 de miliarde de descărcări s-au petrect anul trecut, cu un record de peste 2 miliarde de aplicaţii descărcate numai în luna decembrie, potrivit Apple.

AppStore numără în prezent peste 500 de milioane de conturi active şi pune la dispoziţia utilizatorilor aproximativ 775.000 de aplicaţii diferite care pot fi descărcate pe iPhone, iPad şi iPod touch. Dintre acestea, peste 300.000 sunt dedicate strict tabletei iPad. În total, consumatorii au cheltuit în AppStore peste 7 miliarde de dolari (5,4 miliarde de euro)

"Anul trecut a fost unul incredibil pentru comunitatea de dezvoltatori iOS", spune Eddy Cue, vicepreşedinte în cadrul diviziei Internet Software and Services a Apple. "Dezvoltatorii au generat peste şapte miliarde de dolari din App Store", a continuat el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
App Store,
aplicaţii,
dolari
/actualitate/peste-40-de-miliarde-de-aplicatii-descarcate-pana-acum-din-app-store-10435642
10435642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.