Peste 300 de actuali şi foşti angajaţi ai Mechel protestează în faţa Prefecturii Dâmboviţa

Postat la 18 martie 2013 21 afişări

Peste 300 de actuali şi foşti angajaţi ai Mechel Târgovişte protestează în faţa Prefecturii Dâmboviţa, nemulţumiţi de desfiinţarea a 512 locuri de muncă şi neacordarea drepturilor salariale cuvenite disponibilizaţilor.

Peste 300 de actuali şi foşti angajaţi ai Mechel protestează în faţa Prefecturii Dâmboviţa

 Potrivit preşedintelui Sindicatului "Metalurgistul" din Mechel Târgovişte, inginerul Gabriel Banu, a fost reluată activitatea la Oţelăria Electrica nr. 2 şi va fi repornit şi Laminorul de Profile Mici, însă materia primă din stoc nu permite decât o activitate de maxim zece zile, iar "perspectiva este îngrijorătoare".

"Salariaţii, actuali şi foşti, sunt nemulţumiti de desfiinţarea locurilor de muncă, de posibila neacordare a drepturilor salariale cuvenite cu ocazia disponibilizării, cum e la Câmpia Turzii, şi de reluarea foarte târzie a activităţii. S-a reluat activitatea la Oţelărie, astăzi (n.r. - luni) vom reporni Laminorul de Profile Mici, problema e că materia primă din acest moment permite lucrul pentru o periodă de şapte - zece zile, o altă nemulţumire fiind că nu suntem convinşi că se va putea menţine activitatea pe perioadă lungă. Sunt şi cei 512 angajaţi care au primit preavize şi vor fi disponibilizaţi în această lună, suntem într-o situaţie gravă, iar perspectiva este îngrijoratoare", a declarat preşedintele indicatului "Metalurgistul" din Mechel Târgovişte, inginerul Gabriel Banu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-300-de-actuali-si-fosti-angajati-ai-mechel-protesteaza-in-fata-prefecturii-dambovita-10674847
10674847
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.