Peste 110 tone de carne confiscate în urma unor controale în Bucureşti şi Ilfov

Postat la 27 septembrie 2013 39 afişări

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Fraudelor au constatat 80 de infracţiuni şi au confiscat peste 110 tone de carne în urma unor controale, care au avut loc miercuri şi joi în complexele comerciale din Bucureşti şi Ilfov, informează Poliţia Română.

Peste 110 tone de carne confiscate în urma unor controale în Bucureşti şi Ilfov

 "În perioada 25-26 septembrie a.c., Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigare a Fraudelor, Direcţia Poliţiei Transporturi şi Direcţia Rutieră, a acţionat la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul comerţului cu carne şi produse din carne congelate", se arată într-un comunicat emis, vineri, de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au avut în vedere, în special, identificarea comercianţilor care nu trec în contabilitate importurile de marfă şi care, astfel, nu-şi plătesc taxele către stat.

În cele două zile, au fost verificate 889 de societăţi comerciale, fiind constatate 80 de infracţiuni, dintre care 60 de evaziune fiscală

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-110-tone-de-carne-confiscate-in-urma-unor-controale-in-bucuresti-si-ilfov-11407224
11407224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.