Perioada de reduceri, colacul de salvare pentru operatorii din turism. Cu ce oferte vin în continuarea evenimentului Black Friday

Autor: Andra Stroe Postat la 18 noiembrie 2020 76 afişări

Perioada de reduceri, colacul de salvare pentru operatorii din turism. Cu ce oferte vin în continuarea evenimentului Black Friday

Motivaţi de apetitul românilor pentru reducerile de Black Friday, dar şi de apropierea sărbătorilor de iarnă şi implicit, a concediilor, operatorii din turism lansează noi oferte pentru a impulsiona domeniu, îngenuncheat anul acesta sub povara pandemiei.

Printre jucătorii din piaţa locală care pun la bătaie reduceri pentru sfârşit de an, dar şi pentru anul viitor, se numără agenţia de turism Hello Holidays, care anunţă că lansează Black Week, o campanie de reduceri de până la 50% pentru vacanţele organizate până la finalul anului şi în 2021, desfăşurată între 19 şi 27 noiembrie.

Pentru România, în oferta companiei sunt disponibile vacanţe pentru sărbători, cu autocarul, cazare la hoteluri de trei stele, demipensiune şi cine festive, dar şi circuite pentru 2021 şi excursii de o zi. Pentru un circuit de patru zile în Transilvania turiştii români va trebui să scoată din buzunar 591 de lei/persoană, pentru o vacanţă de cinci zile de Crăciun, în Maramureş, 866 de lei/persoană, revelionul în Bucovina, într-un sejur de cinci zile, îi va costa 1.572 de lei/persoană iar la Cazanele Dunării, 1.658 de lei, iar pentru o excursie de o zi la mânăstirile şi palatele din Capitală vor plăti 55 de lei/persoană.

În ceea ce priveşte concediile în străinătate, în topul preferinţelor turiştilor români se numără Turcia, despre care Denisa Oprea, director de marketing Hello Holidays, spune că „este „prezentă tot timpul în oferta noastră în mai multe variante, fie pentru revelion, cu autocarul ori avionul, fie pentru schi ori aventură şi cumpărături. Programelor tradiţionale de Istanbul, Kusadasi, Cappadocia le-am adăugam vacanţe la schi în Uludag, ori de Ziua Îndrăgostiţilor şi Mărţişor la Istanbul”.

În Black Week, vacanţele în Turcia au reducere fie pentru transportul cu autocarul, fie pentru cazare. De pildă, pentru a petrece revelionul la Istanbul, transport fiind cu autocarul, preţul unui sejur de cinci zile este redus la 149 de euro/persoană. Vacanţele în Thassos, Evia, Tolo, Riviera Olimpului şi Halkidiki pentru 2021 sunt lansate în Black Week cu reducere de până la 50% la transportul cu autocarul sau cazare.

„Avansul pentru orice înscriere este de 25 de euro, iar ultimele două rate se achită în februarie şi cu o lună înainte de plecare. Recomandăm turiştilor să încheie o asigurare medicală şi storno pentru programele în străinătate, acoperitoare pentru toate situaţiile care pot apărea, îmbolnăviri sau anulări”, precizează directorul de marketing

Agenţia Hello Holidays, înfiinţată în urmă cu 13 ani, este organizator de circuite în România şi alte 36 de ţări din Europa şi Asia. Compania are 27 angajaţi, a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autocar,
vacanta,
turcia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.