Performanţă uriaşă pentru Cătălina Ponor, la Cupa Mondială de la Baku

Postat la 20 martie 2017 220 afişări

Cătălina Ponor a câştigat finalele la sol şi bârnă, din cadrul Cupei Mondiale de la Baku (Azerbaidjan), notează ProSport.

Performanţă uriaşă pentru Cătălina Ponor, la Cupa Mondială de la Baku

Calificată cu cele mai mari note în finalele de la bârnă şi sol, tripla campioană olimpică şi-a păstrat poziţia de lider şi după exerciţiile din finală.

Constănţeanca s-a impus la sol cu 13.433 (13.233 în calificări) şi cu 13.833 la bârnă (14.233 în calificări). Fără a fi strălucite, notele sunt şi rezultatul noului cod de punctaj, care a scăzut notele de plecare cu câteva zecimi.

La feminin, România a mai fost reprezentată de Anamaria Ocolişan, care nu s-a calificat în nicio finală pe aparate. Cătălina Ponor şi Anamaria Ocolişan se pregătesc pentru Campionatele Europene de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie). Nici la masculin gimnaştii români nu s-au calificat în vreo finală.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.