Percheziţii la persoane şi firme din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, într-un dosar de evaziune fiscală

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 16 octombrie 2014 77 afişări

Un număr de 14 percheziţii au loc, joi dimineaţă, la sedii de firme şi persoane din Cluj şi Bistriţa-Năsăud, suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani prin tranzacţii cu materiale de construcţii, prejudiciul fiind de aproximativ 40 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Cluj, joi dimineaţă au loc 14 percheziţii la locuinţe şi sedii ale unor firme din judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, în acţiuni fiind angrenaţi 70 de poliţişti.

"70 de poliţişti de investigare a fraudelor, criminalişti, de investigaţii criminale şi luptători ai structurilor de acţiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Cluj şi Bistriţa-Năsăud fac 14 percheziţii la mai multe locuinţe şi sedii ale unor societăţi comerciale. Activităţile vizează mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin efectuarea unor tranzacţii comerciale cu materiale de construcţii", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, prejudiciul în această cauză se ridică la aproximativ 40 de milioane de lei, iar acţiunea poliţiştilor beneficiază de sprijinul informativ şi tehnic al SRI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
EVAZIUNE FISCALĂ,
/actualitate/perchezitii-la-persoane-si-firme-din-cluj-si-bistrita-nasaud-intr-un-dosar-de-evaziune-fiscala-13396652
13396652
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.