Generalul-maior Dumitru Scarlat preia conducerea SMFT, generalul-maior Nicolae Ciucă - locţiitor al şefului SMG

Autor: Departamentul Politic Postat la 15 octombrie 2014 262 afişări

Generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat, miercuri, comanda Statului Major al Forţelor Terestre de la generalul-maior Nicolae Ciucă, acesta din urmă preluând, cu aceeaşi dată, funcţia de locţiitor al şefului Statului Major General.

Potrivit unui comunicat transmis de MApN, generalul-maior Dumitru Scarlat a preluat comanda Statului Major al Forţelor Terestre de la generalul-maior Nicolae Ciucă în cadrul unei ceremonii militare care a avut loc la sediul instituţiei, în prezenţa ministrului Apărării naţionale, Mircea Duşa.

La activitate au participat reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai Statului Major General, ataşaţi militari, comandanţi de mari unităţi şi unităţi din Forţele Terestre, menţionează sursa citată.

Generalul-maior Nicolae Ciucă preia, cu aceeaşi dată, funcţia de locţiitor al şefului Statului Major General, informează MApN.

Generalul-maior Dumitru Scarlat a deţinut, din 2013 până în prezent, funcţia de locţiitor al şefului Statului Major General.

De asemenea, din 2007 a fost locţiitor al şefului Direcţiei Operaţionalizare, Generare şi Evaluare Forţe din Statul Major General, din 2008 – locţiitor al Şefului Direcţiei Operaţii din Statul Major General, iar în 2011 a fost instalat în funcţia de comandant al Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SMTF,
CONDUCERE,
/actualitate/generalul-maior-dumitru-scarlat-preia-conducerea-smft-generalul-maior-nicolae-ciuca-loctiitor-al-sefului-smg-13389844
13389844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.