Percheziţii la 19 sedii ale unei firme de brokeraj, într-un dosar cu prejudiciu de 800.000 de euro

Postat la 03 iulie 2014 46 afişări

Poliţiştii bucureşteni fac percheziţii, joi, la 19 sedii ale unei firme de brokeraj care ar fi folosit pentru eliberarea poliţelor de asigurare programe de calculator piratate, prejudiciul fiind estimat la 800.000 de euro, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

Percheziţii la 19 sedii ale unei firme de brokeraj, într-un dosar cu prejudiciu de 800.000 de euro

 Potrivit surselor citate, 16 dintre percheziţii au avut loc în Bucureşti şi câte una în Constanţa, Ploieşti şi Făgăraş.

Acţiunea este coordonată de ofiţerii Serviciului pentru Investigarea Fraudelor Sector 3, la percheziţii participând 60 de poliţişti.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, percheziţiile au vizat sediile firmei Pintilie Broker de Asigurare SRL. Societatea este suspectată că ar fi eliberat, în cele 19 puncte de lucru, poliţe de asigurare în condiţiile în care nu avea licenţă pentru softurile de eliberare a acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-19-sedii-ale-unei-firme-de-brokeraj-intr-un-dosar-cu-prejudiciu-de-800-000-de-euro-12881520
12881520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.