BMW vrea să investească 1 miliard de dolari pentru o nouă fabrică în Mexic

Postat la 02 iulie 2014 44 afişări

Compania germană BMW vrea să investească circa 1 miliard de dolari pentru a construi o fabrică în Mexic, care va livra aproximativ 150.000 de maşini pe an după pornirea producţiei în 2019, a declarat o sursă apropiată situaţiei.

BMW vrea să investească 1 miliard de dolari pentru o nouă fabrică în Mexic

 Uzina, a doua a BMW în America de Nord, va fi construită în San Luis Potosi, la 400 de kilometri nord-vest de Mexico City, şi va angaja 1.500 de oameni, scrie Bloomberg.

Compania va anunţa detalii despre această decizie joi, a declarat un purtător de cuvânt, refuzând să comenteze asupra planurilor privind investiţia.

Principalii rivali ai BMW pe piaţa maşinilor de lux, Mercedes-Benz şi Audi, au anunţat deja planuri să construiască fabrici în Mexic, unde costurile de producţie sunt cu circa 20% mai mici decât în SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bmw-vrea-sa-investeasca-1-miliard-de-dolari-pentru-o-noua-fabrica-in-mexic-12877137
12877137
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.