PERCHEZIŢII într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de două milioane de euro. 22 de persoane, între care un primar şi soţia sa, ridicate de poliţişti

Postat la 03 iunie 2014 140 afişări

Un număr de 22 de persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare de evaziune fiscală care a produs un prejudiciu de şase milioane de lei au fost ridicate de anchetatori în urma percheziţiilor din Mehedinţi, Gorj şi Timiş, printre cei duşi la audieri fiind şi primarul unei comune şi soţia acestuia.

PERCHEZIŢII într-un dosar de evaziune cu un prejudiciu de două milioane de euro. 22 de persoane, între care un primar şi soţia sa, ridicate de poliţişti

 UPDATE 17:40 Mehedinţi: 22 de persoane, între care un primar şi soţia sa, ridicate în cazul de evaziune fiscală

Primarul comunei mehedinţene Prunişor, Nandi Covlea (PSD), a fost ridicat de la locuinţa sa de către poliţişti, acesta fiind dus la sediul DIICOT Mehedinţi pentru audieri.

Întrebat de jurnalişti, la ieşirea din locuinţa sa, dacă are vreo implicare în dosarul de evaziune fiscală în care sunt cercetaţi şi mai mulţi romi din Strehaia, Covlea a spus că procurorii urmează să stabilească dacă este vinovat.

Ulterior, poliţiştii de la Serviciul de Combaterea Criminalităţii Organizate Mehedinţi au descins şi la sediul firmei de construcţii şi transporturi LORI COM SRL, administrată de Elena Covlea, soţia primarului, aceasta fiind şi ea dusă la audieri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-intr-un-dosar-de-evaziune-cu-un-prejudiciu-de-doua-milioane-de-euro-22-de-persoane-intre-care-un-primar-si-sotia-sa-ridicate-de-politisti-12686453
12686453
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.