Mazăre despre Iohannis: Nu pot spune dacă e bun sau rău, nu l-am auzit spunând prea multe cuvinte

Postat la 03 iunie 2014 76 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, spune că nu şi-a putut forma o părere despre preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, pentru că nu l-a auzit "spunând prea multe cuvinte” sau “emiţând idei” şi, ca atare, nu poate spune dacă "e bun sau rău".

Mazăre despre Iohannis: Nu pot spune dacă e bun sau rău, nu l-am auzit spunând prea multe cuvinte

 "Mă întrebaţi de Iohannis. Nu ştiu ce să vă spun, că nu l-am auzit spunând prea multe cuvinte, voi l-aţi auzit ? Ca atare, nu pot să am o părere, dacă e bun, dacă e rău, nu l-am auzit emiţând idei”, a declarat Radu Mazăre, marţi, înainte de a intra în sediul IPJ Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat de jurnalişti ce părere are de gestul lui Crin Antonescu de a renunţa să mai candideze la alegerile prezidenţiale, Mazăre a răspuns: “Eu v-am spus că Antonescu în ultimele luni...Părerea mea e că în ultimul an şi jumătate era de nerecunoscut”.

La întrebarea unde crede că a greşit Crin Antonescu, Mazăre a răspuns: “Cred că în capul lui”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-despre-iohannis-nu-pot-spune-daca-e-bun-sau-rau-nu-l-am-auzit-spunand-prea-multe-cuvinte-12685643
12685643
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.