Percheziţii în şapte judeţe, la suspecţi de spălare de bani prin contul unei instituţii de cult. Societatea suspectată este Ropharma Braşov

Postat la 04 aprilie 2013 23 afişări

Un număr de 23 de percheziţii domiciliare au loc, joi dimineaţă, în şapte judeţe, între care Mureş, Bacău, Braşov şi Iaşi, la persoane suspectate de spălare de bani proveniţi din evaziune fiscală, prin contul unei instituţii de cult, societatea suspectată de spălare de bani fiind firma distribuitoare de medicamente Ropharma Braşov.

Percheziţii în şapte judeţe, la suspecţi de spălare de bani prin contul unei instituţii de cult. Societatea suspectată este Ropharma Braşov

 Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române, poliţiştii BCCO Târgu Mureş şi procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Târgu Mureş fac 23 de percheziţii domiciliare în şapte judeţe, la mai multe persoane suspectate că fac parte dintr-o grupare infracţională specializată în spălarea banilor proveniţi din evaziune fiscală.

Astfel, în Târgu Mureş au loc nouă percheziţii, în Bacău, trei, în Reghin, Braşov, Oradea şi Iaşi, câte două, iar în Iernut, Cluj Napoca şi Vaslui, câte una.

Cercetările în acest caz au început în 19 iunie 2012, când poliţişti de la BCCO Târgu Mureş s-au sesizat cu privire la activitatea infracţională a grupului organizat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-sapte-judete-la-suspecti-de-spalare-de-bani-prin-contul-unei-institutii-de-cult-societatea-suspectata-este-ropharma-brasov-10712978
10712978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.