Percheziţii în Constanţa: Sunt vizate firme suspectate de evaziune şi spălare de bani. Printre suspecţi - un om de afaceri care ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu

Autor: Catalin Lupasteanu Postat la 09 octombrie 2014 71 afişări

Procurorii fac 15 percheziţii în Constanţa, fiind vizate 80 de firme, pentru evaziune şi spălare de bani, după ce ar fi achiziţionat fictiv diverse produse şi servicii, printre suspecţi fiind şi un om de afaceri care în 2012 ar fi sponsorizat campania lui Nicuşor Constantinescu, spun surse judiciare.

Potrivit surselor citate, printre cele 80 de firme percheziţionate de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism sunt şi unele de publicitate.

Cele aproximativ 80 de firme suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani ar fi achiziţionat fictiv "de la produse textile până la servicii de publicitate", au declarat pentru MEDIAFAX sursele judiciare.

Procurorii urmează să ducă la audieri patru persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere. Printre acestea este şi un om de afaceri care în 2012 ar fi sponsorizat campania electorală a lui Nicuşor Constantinescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, au adăugat sursele citate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
EVAZIUNE,
/actualitate/perchezitii-in-constanta-sunt-vizate-firme-suspectate-de-evaziune-si-spalare-de-bani-printre-suspecti-un-om-de-afaceri-care-ar-fi-sponsorizat-campania-lui-nicusor-constantinescu-13372988
13372988
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.