Afacerile Christian Tour ar putea creşte anul acesta cu 20%, până la 52-55 de milioane de euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 08 octombrie 2014 625 afişări

“La final de sezon estival, am constatat că aproximativ 185.000 de români au ales să călătorească cu Christian Tour, în ţări deja consacrate, cum ar fi Grecia, Turcia, Spania, Bulgaria, Italia, Dubai. În topul preferinţelor de vacanţă ale românilor, în acest an, pe primul loc s-a aflat Insula Corfu, urmată de Insula Zakynthos, Insula Creta şi, bineînţeles de Turcia“, declară Marius Pandel, CEO Christian Tour. Gradul de ocupare al celor 27 de curse charter cu avionul a ajuns la 95%; în vara acestui an, charterele Christian Tour au avut plecări din Bucuresti, Bacau, Iasi, Timisoara si Cluj către destinatii de vacanta din Grecia, Turcia si Spania.

Afacerile Christian Tour ar putea creşte anul acesta cu 20%, până la 52-55 de milioane de euro

In sezonul 2014, pe langa sejururi, circuitele catre destinatii din Turcia, Cehia, Italia, Anglia, Elvetia, Israel, Croatia, Spania, Franta sau tarile nordice (Scandinavia) au înregistrat vânzări peste aşteptări. Peste 12.000 de romani au ales acest tip de vacanta, astfel numarul total de grupuri realizate cu autocarul a fost de 247, iar cu avionul de 182.

Pentru sezonul estival 2015, Christian Tour a lansat la 1 octombrie ofertele First Minute, pentru urmatoarele destinatii: Creta (avion), Zakynthos (avion/autocar/individual), Rodos (avion), Thassos (autocar/individual), Parga (avion/autocar/individual), Skiathos (autocar/ individual), Corfu (avion/autocar/individual), Chania (avion), Riviera Olimpului (autocar/individual), Kos (avion), Antalya (avion), Bodrum (avion), Halkidiki (autocar/individual), Mallorca (avion), Mykonos (avion), Santorini (avion). Tarifele pachetelor fiind similare celor de anul acesta, iar programul First Minute oferind posibilitatea rezervarii inca de acum a vacantei pentru anul viitor contra unei sume de 25 euro.

Compania va lansa cursele charter cu plecare din Craiova catre Insula Creta si Antalya, iar din Bacau catre Insula Rodos. De asemenea, se adauga in portofoliul cuselor charter directe pentru vara 2015 si destinatiile Ibiza si Egipt.

Sezonul toamna-iarna a debutat pentru Christian Tour cu relansarea programului Senior Voyage. Pentru acest program, agentia estimeaza ca peste 15.000 de seniori vor calatori in  intervalul septembrie 2014 - mai 2015, în ţări ca Italia, Spania, Cipru, Grecia, Turcia, Franţa, Portugalia, dar şi în Israel sau Dubai. Lansat in 2010, Senior Voyage este conceptul graţie căruia persoanele de peste 55 de ani pot beneficia de programe complete pentru a-şi petrece vacanţele.

“In patru ani de cand agentia Christian Tour a lansat pe piata acest program turistic destinat seniorilor, peste 45.000 de seniori au beneficiat de el“ declara Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Destinatiile in care seniorii vor putea calatori in perioada septembrie-mai 2015 sunt urmatoarele: Elvetia, Coasta de Azur, Costa Brava, Costa del Sol, Madrid-Barcelona, Napoli-Sorrento, Sicilia, Toscana,  Roma, Grecia (Corfu, Zakynthos, Creta, Kos), Antalya-Cappadocia,  Istanbul,  Cipru, Romania, Israel,  Dubai, Portugalia, Croaziera Mediterana de Vest, Croaziera Dubai-Oman. Pretul cel mai mic de la care pleaca un astfel de pachet este de 155 euro/persoana catre Istanbul cu autocarul, iar cel mai mare de la 699 euro/persoana, pachetul fiind reprezentat de o croaziera Dubai-Oman.

“Pentru perioada sarbatorilor de iarna, ne asteptam ca romanii sa aleaga programe pentru destinatii exotice, circuite sau vacante in zonele montane. Dubai si Emiratele Arabe Unite, Caraibe (Rep. Dominicana, Mexic, Cuba), circuite in Europa, circuite exotice, Piete de Craciun si programe la schi  (in Romania, in Bulgaria sau Austria), acestea sunt cele mai cerute programe  pentru sfarsitul de an.

Destinatia vedeta a lunii decembrie si a intregului sezon rece va fi Dubai si Emiratele Arabe Unite, destinatie pentru care am pregatit atat oferte accesibile pentru toate buzunarele – pachete care incep de la 475 euro/persoana/sejur, dar si unele pachete la hoteluri de lux, in special pentru Revelion. Spre exemplu, un program super luxos pentru Revelion cu cazare la hotelul Burj al Arab, poate ajunge si la 22.000 euro pentru 2 persoane si include: biletele de avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti, cazare 7 nopti, mic dejun + cina de Revelion, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica in limba romana,“  declara Marius Pandel.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
vacanta,
Christian Tour,
Marius Pandel
/actualitate/afacerile-christian-tour-ar-putea-creste-anul-acesta-cu-20-pana-la-52-55-de-milioane-de-euro-13372249
13372249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.