Pentru clientii mari

Postat la 25 aprilie 2006 1 afişăre

Cum cea mai importanta lupta se da pe frontul clientilor eligibili (mari consumatori care pot lua electricitate si gaze si de la furnizori alternativi), cele patru companii de distributie electricitate si gaze fac strategii separate.

 

SERVICII DEDICATE: Dupa achizitia filialelor Banat si Dobrogea, Enel a creat departamente speciale pentru relatia cu consumatorii eligibili - account manager dedicati si planuri tarifare personalizate, pe care furnizorii mici de electricitate nu si le permit.

 

PRODUCTIE: Reprezentantii CEZ Romania, care controleaza distributia de electricitate din Oltenia, spera sa cumpere unul din complexurile energetice din zona pentru a putea lansa pachete mai bune marilor clienti.

 

COMPETITIE: Cum legislatia prevede ca fostele si actualele Electrica trebuie sa isi separe pana in 2007 distributia de furnizare (activitatea reglementata de cea comerciala), companiile de furnizare divizate din Enel,

 

CEZ, Gaz de France sau E.ON vor putea oferta clientii comerciali din alta zona de distributie decat a lor, ceea ce va intensifica semnificativ concurenta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Pentru clientii mari
/actualitate/pentru-clientii-mari-1005718
1005718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.