Pe 5 aprilie, H&M se deschide la Arad

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 martie 2012 17 afişări

Retailerul internaţional de modă H&M deschide pe 5 aprilie un magazin la Arad , în centrul comercial Atrium Mall, acesta fiind al 12-lea spaţiu al reţelei.

Noul magazin are o suprafaţă închiriată de aproape 1.600 mp, iar în ziua deschiderii primii 100 de clienţi vor primi un voucher în valoare de 80 de lei care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

H&M a intrat pe piaţa românească în 2011 şi a deschis până acum 11 magazine. Planul de expansiune a inclus, pe lângă cele 6 magazine deschise în Bucureşti, cinci dintre cele mai mari oraşe din ţară: Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea şi Constanţa. Pentru primavara 2012 reţeaua a anunţat inaugurarea a 5 noi locaţii: Arad (5 aprilie), Craiova, Iaşi, Brăila, Suceava.

Preţurile produselor din colecţia prezentă variază între 39,9 lei pentru bluzele pentru femei şi 59,9 lei pentru rochii sau 39,9 lei pentru cămăşile bărbăteşti şi 99 lei pentru pantaloni. H & M Hennes & Mauritz AB (publ) a fost fondată în Suedia 1947 şi este listată la NASDAQ OMX Stockholm. Pe lângă H&M, grupul include mărcile COS, Monki, Weekday şi Cheap Monday, ca şi H&M Home. Grupul H&M are peste 2.300 de magazine în 40 de pieţe, inclusiv magazine deschise în sistem de franciză.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
deschide,
Arad,
magazin
/actualitate/pe-5-aprilie-h-m-se-deschide-la-arad-9451896
9451896
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.