PayPoint: 55,8 milioane de tranzacţii în prima jumătate a anului

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 decembrie 2018 47 afişări

PayPoint plc raportează pentru România rezultate pozitive pentru prima jumătate a anului financiar 2018-2019: compania a înregistrat pe plan local, în decursul celor şase luni analizate, un volum de 55,8 de milioane tranzacţii, cu 43,8% peste aceeaşi perioadă a anului precedent, creştere generată atât organic, cât şi de aportul tranzacţiilor procesate de compania Payzone (achiziţionată în octombrie 2017).

PayPoint: 55,8 milioane de tranzacţii în prima jumătate a anului

Evoluţia se remarcă pe toate segmentele relevante de plăţi procesate, de la cel al facturilor (49,1 milioane tranzacţii, în creştere cu 42,4%), la încărcarea electronică a cartelelor preplătite pentru telefonie mobilă (6,1 milioane tranzacţii, în creştere cu 55,7%), până la serviciile introduse mai recent de PayPoint în mediul de retail. 

 

În decursul celor şase luni, PayPoint şi-a menţinut focusul pe doi parametri extrem de relevanţi pentru business: diversificarea gamei de servicii oferite şi extinderea calitativă a reţelei. Astfel, în portofoliul PayPoint au fost adăugaţi încă zece noi furnizori din segmentul utilităţilor şi cel financiar-bancar, jucători cu acoperire locală, dar şi naţională, oferind consumatorilor acces la plăţi simple şi gratuite, din ce în ce mai variate. Totodată, compania a continuat şi demersurile de creştere şi optimizare a reţelei de magazine partenere, pentru a pune la dispoziţia consumatorilor puncte de plată poziţionate acolo unde aceştia au nevoie; astfel, românii au acces la o reţea de peste 18.000 magazine partenere la nivelul întregii ţări.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tranzactii,
paypoint,
companie,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.