Liderii lumii se reunesc în Polonia pentru a discuta despre efectele schimbărilor climatice

Postat la 03 decembrie 2018 58 afişări

Liderii din întreaga lume sosesc pentru ceremonia de deschidere a conferinţei privind clima din sudul Poloniei, în care se va discuta despre modalităţle de reducere a efectelor schimbărilor climatice, relatează The Associated Press.

Liderii lumii se reunesc în Polonia pentru a discuta despre efectele schimbărilor climatice

Conferinţa care va avea loc timp de două săptămâni în oraşul polonez Katowice va determina modul în care guvernele îşi vor gestiona eforturile de a reduce emisiile de gaze cu efect de seră şi de a menţine încălzirea globală cu mult sub pragul de 2 grade Celsius, aşa cum s-a convenit în 2015 la Paris.

Ţara gazdă, Polonia, va propune luni o declaraţie pentru o "tranziţie justă", lăsând deoparte extracţia cărbunelui, furnizor al principalei sale surse de energie, pentru a ţine seama de situaţia persoanelor angajate în acest sector.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
polonia,
discutare,
efecte,
lideri,
schimbari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.