Paul al României, condamnat la 3 ani şi 4 luni, a fost prins la Paris

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 27 iunie 2022 247 afişări

Paul al României, dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din ţară înainte de a fi condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, a fost prins la Paris.

Paul al României, condamnat la 3 ani şi 4 luni, a fost prins la Paris

„În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României. În continuare se desfăşoară activităţile procedurale, în vederea predării acestuia, către ţara noastră”, potrivit unui comunicat de presă.

Pe 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Braşov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cumparare de influenţă si complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Paul al României a fost condamnat în dosarul Ferma Băneasa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paul al româniei,
prins,
paris

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.