Patroana unui cunoscut brand de pantofi din România a murit brusc, la 33 de ani. Drama tinerei din Constanţa era ştiută de puţină lume

Postat la 04 ianuarie 2022 275 afişări

Patroana unui cunoscut brand de pantofi din România a murit brusc, la 33 de ani. Drama tinerei din Constanţa era ştiută de puţină lume

Mihaela Galani, o tânără din Constanţa, proprietară şi reprezentantă a brandului de încălţăminte Gemelli, a murit la doar 33 de ani. Surse medicale au declarat pentru Gândul că tânăra a fost găsită, luni, inconştientă în propria maşină şi ulterior, a decedat la spital.

În urmă cu câţiva ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate şi, în prezent, urma un tratament cu dializă. Zilele trecute, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, tinerei i s-a făcut rău în maşină.

Ulterior, aceasta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa.

Fratele geamăn al Mihaelei ar fi murit din cauza unei bacterii

Tânăra avea un istoric medical, motiv pentru care poliţiştii nu au deschis un dosar de moarte suspectă, au mai precizat surse pentru Gândul. În urmă cu mai mulţi ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă din cauza unei bacterii.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanara,
deces,
brand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.