Partidele se acuză de fake news. Mesaj atribuit USR: "Trebuie create cozi artificiale" | FOTO

Autor: Departamentul Politic Postat la 26 mai 2019 213 afişări

Partidele se acuză reciproc de dezinformare în ziua alegerilor europarlamentare. Un candidat PSD publică un mesaj atribuit USR în care se vorbeşte despre organizarea de cozi artificiale şi incidente la urne. Un alt candidat, de această USR, cataloghează mesajul drept fake news.

"Către toate organizaţiile USR Diaspora: avem semnale că votul pe diaspora este unul favorabil PSD. Avem de făcut următoarele lucruri pentru a remedia situaţia: 1. Trebuie create incidente la secţiile de în marile capitale din UE pe motiv că nu sunt suficiente secţii/urne de vot. În acest sens trebuie create cozi artificiale de unde să postăm cât mai multe filmuleţe şi live-uri. Pasul 2: trebuie să ne sunăm toţi prietenii şi cunoscuţii pentru a-i convinge să meargă la vot. Îi putem ajuta cu masă şi transport. Atenţie, trebuie mobilizaţi numai cei care ştim că votează Alianţa 2020. Vă rugăm nu transmiteţi mesajul mai departe/nu faceţi capturi pentru că s-au mai scurs informaţii în presă şi sunt greu de contracarat. Pentru orice nelămuriri vorbim la telefon", se arată în mesajul atribuit USR şi postat de către Claudiu Manda, candidat PSD la europarlamentare, pe Facebook.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
USR,
PSD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.