Parlamentul a aprobat bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale pe 2013. Ponta: Nu e un buget perfect, dar e cel mai bun pe care îl putem avea

Postat la 07 februarie 2013 16 afişări

Parlamentul a adoptat, joi, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013, în favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern pronunţându-se 309 senatori şi deputaţi şi fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă".

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, în plen, după votul la proiectele de buget de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2013, că nu este un buget perfect, dar e cel mai bun pe care ţara poate să-l aibă astăzi.

Vă mulţumesc în numele Guvernului pentru întreaga activitate, pentru toate dezbaterile. Nu este un buget prefect, dar este cel mai bun buget pe care putem să-l avem astăzi", a precizat Ponta.

El a adăugat că speră ca în anul viitor România să aibă un buget mai bun.

Ulterior, Victor Ponta s-a declarat mulţumit de adoptarea bugetului de stat în Parlament, el menţionând că acest buget trebuie să fie cheltuit cu "grijă" şi să se facă economii în anumite zone care permit acest lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget perfect,
Parlament,
buget
/actualitate/parlamentul-a-aprobat-bugetul-de-stat-si-bugetul-asigurarilor-sociale-pe-2013-ponta-nu-e-un-buget-perfect-dar-e-cel-mai-bun-pe-care-il-putem-avea-10548992
10548992
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.