ParkLake Plaza, primul mall care va include terenuri de tenis şi fotbal în aer liber

Autor: Ioana Mihai Postat la 28 noiembrie 2011 440 afişări

Primul mall din România ce va include zone sportive în aer liber ar trebui să fie inaugurat, conform planurilor, spre finalul lui 2013. Investiţia totală este de 250 de milioane de euro, bugetul fiind asigurat de grupul de investiţii irlandez Caelum Development. Procesul de închiriere este realizat în exclusivitate de Cushman & Wakefield.

ParkLake Plaza va avea o suprafaţă închiriabilă (GLA) de aproximativ 67,000 mp, suprafaţă ce va fi distribuită pe subsol (hypermarket Cora), parter, etaj, iar la ultimul nivel va fi multiplexul Cinema City. Centrul comercial va include ca principală ancoră Cora, cu o suprafaţă totală de 15.500 mp. Galeria va reuni aproximativ 200 de magazine şi circa 3.000 mp destinaţi zonelor de luat masa, restaurantelor, cafenelelor şi unităţilor tip fast-food, care vor ajunge la circa 20 de unităţi. ParkLake Plaza va avea o parcare subterană de 2.300 de locuri iar etajul doi va găzdui un cinematograf multiplex cu 16 ecrane, Cinema City.

Referidu-se la stadiul procesului de închiriere al ParkLake Plaza, Cristina Dumitrache, asociat, director departament retail, centre comerciale, la Cushman & Wakefield, a declarat : "Până acum am semnat contracte şi pre-contracte de închiriere pentru aproximativ 50% din spaţiul disponibil şi ne aflăm în negocieri avansate, pentru încă 20%"

Ea adaugă că "acest centru comercial va deveni un concept inovator ce va include 10 terenuri de tenis şi fotbal precum şi loc de joacă pentru copii, conectând în mod armonios Parcul Titan cu facilităţile centrului".

ParkLake Plaza este localizat în partea de est a Bucureştiului, în sectorul trei, lângă Parcul IOR/Titan. ParkLake Plaza este situat într-una din cele mai dens populate zone din Bucureşti, aproximativ 25% din cetăţenii oraşului locuind în imediata vecinătate, la o distanţă de zece minute de mers cu maşina.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parklake-plaza-primul-mall-care-va-include-terenuri-de-tenis-si-fotbal-in-aer-liber-9012188
9012188
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.