Pariu pe Tesla: Cât ai fi avut la finalul lui 2019 dacă ai fi investit 1.000 de dolari în compania lui Elon Musk în 2010

Autor: Alex Ciutacu Postat la 24 decembrie 2018 487 afişări

Pariu pe Tesla: Cât ai fi avut la finalul lui 2019 dacă ai fi investit 1.000 de dolari în compania lui Elon Musk în 2010

În ciuda discuţiilor controversate din jurul cofondatorului şi CEO-ului Tesla, Elon Musk, acţiunile producătorului auto sunt în creştere cu 37% în ultimele trei luni, iar compania s-a numărat la începutul lunii printre cele mai performante compani din Nasdaq 100, chiar dacă majoritatea companiilor au înregistrat scăderi, potrivit CNBC.

Dacă investeai în Tesla în 2010, când a avut listarea la busă, acea investiţie ar fi dat rezultate peste aşteptări. O investiţie de 1.000 de dolari ar fi valorat în data de 12 decembrie a anului acesta circa 21.000 de dolari.

Deşi compania a evoluat bine în ultimii ani, rezultatele anterioare nu pot prezice rezultatele viitoare, potrivit publicaţiei americane.

Acest lucru este adevărat în special în cazul companiilor precum Tesla, care primesc des atenţie mediatică şi pe care investitorii le privesc cu atenţie.

În septembrie, Elon Musk a fost obligat să demisioneze din poziţia de preşedinte al board-ului timp de trei ani, în cadrul unei înţelegeri pe care avut-o cu autoritatea de supraveghere financiară din SUA (SEC), după ce a postat pe profilul său de Twitter că vrea să delisteze Tesla.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tesla,
companie,
critici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.