Parcul Verdi ar putea fi cumpărat de Primăria Capitalei cu suma de 50 de milioane de euro

Postat la 04 septembrie 2018 108 afişări

Primăria Capitalei vrea să cumpere Parcul Verdi din zona Floreasca, care se află în prezent în proprietatea familiei lui Dragoş Săvulescu, fost acţionar la Dinamo. Potrivit unui proiect de hotărâre, proprietarii solicită aproximativ 50 de milioane de euro pentru loturile de teren.

Parcul Verdi ar putea fi cumpărat de Primăria Capitalei cu suma de 50 de milioane de euro

Consiliul General al Municipiului Bucureşti urmează să voteze, joi, un proiect de hotărâre care prevede cumpărarea Pacului Verdi din nordul Capitalei.

Parcul Verdi din Bucureşti a fost retrocedat în urmă cu mai mulţi ani, iar de atunci, spaţiul verde este neîngrijit, dar în acelaşi timp proprietarii nu pot exploata ternurile deţinute acolo.

"Având în vedere solicitarea doamnei Săvulescu Geta şi domnului Săvulescu Emil Dragoş, Comisia municipală pentru analiza şi identificarea soluţiilor pentru trecerea în propietatea Municipiului Bucureşti a terenurilor retrocedate şi amenajate ca spaţii verzi sau locuri de joacă pentru copii a analizat şi stabilit începerea procedurilor de achiziţie a şapte ternuri în suprafaţă totală de 46.088 de metri pătraţi situate în Bucureşti, ce reprezentau înaintea retrucedărilor imobiul denumit, generic, Parcul Verdi”, scrie în proiectul de hotărâre ce urmează să fie supus votului în şedinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.